Saediniteli.com

Доставка

Рейтинг
УжаснаОтлична 

Доставка на стоки поръчани от "Пламък 1991" ЕООД чрез сайта www.saediniteli.com /www.съединители.com се извършва с фирмен транспорт в рамките на град София или чрез куриерска фирма по избор на клиента.

Срокове за доставка:

  • 2-3 работни дни. когато стоката е налична на склад;
  • Когато стоката не е налична и е необходимо да бъде поръчана от производителя ще бъдете уведомен по телефона за срока на доставка. 

Стойността на пратката се заплаща на куриера. Доставки се извършват в работни дни между 9 и 18 часа, както и в събота до 14 часа, като те може да се насрочват по желание на клиента с конкретен час за изпълнение, като услугата се заплаща допълнително

За стоки, които не са наличност carshop.bg и клиента (купувача) уговарят друг приемлив и за двете страни срок за доставка използвайки средства за комуникация като: телефон, имейл, Skype и други. (Доставката на стоки, които не са били налични към момента на получаване на поръчка обикновено отнема от 7 до 15 работни дни.)

"Пламък 1991" ЕООД (www.saediniteli.com) си запазва правото едностранно да откаже доставката на стоки по направени поръчки. В този случай клиента поръчал стоката не дължи пари за поръчаните стоки и в случай, че е направил плащане има правото да получи обратно парите си.

Пламък 1991 ЕООД

гр. София - 1528
ул. "Цар Симеон" № 162

Статус Skype: P. Mitevi

e-mail E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон Тел: +359 2 931 15 84;

Телефон GSM: + 359 888 22 00 46;

Телефон GSM: + 359 878 22 00 47;

Вие сте тук:Начало Въпроси Доставка