Saediniteli.com

Съединители комплект

Продажба и смяна на съединители комплект

Рейтинг
УжаснаОтлична 

Продажба и смяна на съединители комплектПри проектиране на съединителя отделните елементи като феродов диск, притискателен диск, и лагер на съединителя са изчислени да имат приблизително еднакъв "живот" на експлоатация. Поради тази причина най-често се препоръчва подмяната на целия съединител, а при някой модели автомобили се налага и смяната на демпферния маховик.

Пламък 1991 ЕООД Ви предлага комплекти съединител, на водещите фирми в този бранш като Valeo, LUK, SACHS и Ashika като по този начин се избягват потенциални проблеми, произлизащи от използването на сходни елементи от различни производители на части за съединител. Комплекта съдържа всички необходими компоненти за извършване на качествен и сигурен ремонт.

Освен с внос и продажба на оригинални авточасти, фирмата предлага на своите клиенти смяна на съединители на преференциални цени в НН Сервиз - сертифициран Бош Кар Сервиз и Бош Дизел Център.

 

За да Ви изготвим ценова оферта съобразена с модела и модификацията на Вашия автомобил, моля попълнете онлай формуляра.

Запитване за закупуване/смяна на съединител

 
...

Пламък 1991 ЕООД

гр. София - 1528
ул. "Цар Симеон" № 162

Статус Skype: P. Mitevi

e-mail E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон Тел: +359 2 931 15 84;

Телефон GSM: + 359 888 22 00 46;

Телефон GSM: + 359 878 22 00 47;

Вие сте тук:Начало Съединители Продажба и смяна на съединители комплект